Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Щом Гуцанов подкрепя Коцев – очертава се загуба на богаташкия син!

„Борислав Гуцанов подкрепил Благомир Коцев и Промяната! Презастроителите подкрепили протежето на Кирил Петков! – пише кандидатът за кмет на Варна, Иван Портних и допълва:

„Няма такъв цирк! Комунисти, розови демократи и едър капитал се овъртолиха в нова Сглобка, която вече има представители в Общинския съвет. Искат още!

Нали никой няма илюзии с каква цел тези хора искат власт? Със сигурност няма да си губят времето с паркове и градинки – ще строят върху тях жилищни комплекси небостъргачи!

Спрях им апетита и уволних дисциплинарно техния архитект Виктор Бузев.

Сега искат да си го върнат и да си сложат кмет, защото бързо трябва да си възстановят инвестициите, вложени в корпоративния вот – за едни милиони става въпрос…

А Коцев сънува, че ще може да отмени делата, които Община Варна води срещу заграбените от него поляни пред „Хоризонт“ и забраната за автомобили в морската градина!

Нека да дадем отпор на тези ШАРЛАТАНИ в неделя!

Заедно за Варна, с бюлетина номер 7!“

Б.Р. Борислав Гуцанов по време на управлението на Иван Порних не е спрял да му иска услуги и в същото време да се прави на опозиция. Това не му пречи, чрез приятелската фирма „Комфорт“ да участва в строежа на огромен жилищен и офис комплекс до стадион „Черно море“.

Предвид, че Гуцанов няма спечелени избори във Варна, подкрепата му за Коцев означава със сигурност, че богаташкият син ще загуби.“

barometar.net