Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Иван Портних: Цената за предизборните игри я платиха и продължават да я плащат всички варненци

Добрева чешма – дългоочакваното изграждане на основните улици Зевс и Орфей продължава. Осигурихме близо 5 милиона лева за това още в началото на 2022. Това съобщи Иван Портних, областен лидер на ГЕРБ във Варна. „Този обект трябваше да е готов в края на лятото – не предизборно. Предизборно го забавиха. Както забавиха десетките ремонти на булеварди, улици, междублокови пространства във всички райони на града. За да може да се нагнети недоволство в хората и да се прави яростна анти-кампания“, добави той.

„Само че цената я платиха и продължават да я плащат всички варненци. Тези пък, които организираха това – разбира се ще им се отблагодарят подобаващо.

Оставихме на новата общинска управа на Варна готови проекти за 100 млн. лв. – в начална фаза на изпълнение и изобщо все още незапочнати, приети от Общинския съвет, с избрани изпълнители, с осигурено финансиране от бюджета на Варна!

Проекти има, пари има, трябват работа и резултати.

Преди и по време на изборите много от фирмите умишлено бойкотираха ремонтите, които вече трябваше да бъдат завършени. Е, сега или ще асфалтират при зимни условия, или ще ги отложат с още месеци. Жалко!

Тепърва трябва да бъдат открити строителни площадки за ремонт на бул. „Янко Мустаков“, ул. „Георги Минков, „Шести септември“, „Асен Разцветников“, ул. „Младежка“, „Поп Димитър“, „Петко Стайнов“, „Мечтание“, ул. „Чаталжда“, “Никола Вапцаров“ и други улици.

Трябва да бъдат завършени ремонтите на ул. „Атанас Москов“, ул. „Девня“, „Христо Смирненски“, на междублоковите пространства под Техническия университет, във „Възраждане“ 3, в „Аспарухово“, в „Кайсиева градина“!

А можеше всички тези обекти вече да са готови.

Ще Ви държим в течение за текущите ремонти, както и за новите проекти по които ще работим“, написа във Фейсбук Иван Портних, цитиран от varnanovini.bg