Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Натали Трифонова и мотошампионът Мартин Чой са новата светска двойка

Синоптичката Натали Трифонова и шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой са новата светска двойка. Знойната красавица е забила 40-годишния състезател, с когото вече на няколко пъти са забелязвани в тузарски заведения. Двамата дори са посрещнали Новата 2024 в столичния пиано бар „Силикон“, а преди това Чой изненада блондинката с воаяж до Рим за рождения й ден.

Всеизвестен факт е, че Натали не си губи с посредствени мъже и всичките й досегашни партньори са били от милионер нагоре. След като приключи дългогодишната си връзка с неприлично богатия Доан Хасан, името й бе свързвано с това на експремиера Бойко Борисов, Слави Трифонов и др.

Според запознати връзката на синоптичката с Чой е сериозна, като мотошампионът дори вече я е запознал с 14-годишната си дъщеря Киара.

Дали обаче Натали е наясно с драматичните финансови проблеми, които пилотът има от доста време насам?

Публична тайна е, че от няколко години единственият имот на състезателя – наследствен апартамент в квартал „Банишора“, е заложен срещу смешните 20 000 лева. Нещо повече – лихварите са принудили баща му, майка му, брат му да му станат съдлъжници и солидарно да отговарят за нечовешките лихви, които всеки месец Мартин трябва да брои.

В спортните среди упорито се шушука, че Чой продължава да затъва в борчове заради страстта си към хазарта и леките жени. Никоя банка не била склонна да отпусне заем на 26-кратния шампион заради лошото кредитно минало.

Въпреки крайно нестабилното си финансово състояние, мотошампионът не се е ограничил с харчовете и всяка година се докарва с чисто нов последен модел мотор. Сега, когато леглото му се топли от една от най-известени мъжемелачки в бТВ, портфейлът му съвсем ще изтънее, цъкат с език запознати. Чой засипвал Натали с куп скъпи подаръци, сред които последен модел Мерцедес, екзотични почивки и диамантени огърлици, пише Intrigi.bg.

„С това темпо дните на Мартин Чой като един от най-желаните и богати ергени са преброени“, коментират в мотосредите.