Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Портних обвини в лицемерие Даниел Лорер и Стела Николова

Бившият кмет на Варна, Иван Портних продължава с атаките срещу лидери на Продължаваме промяната. Този път на прицел е лицемерната скръб на Даниел Лорер и Стела Николова за смъртта на Алексей Навални, докато ПП управлява Общинския съвет във Варна заедно с Възраждане и БСП:

„Докато целият свят осъжда смъртта на Навални, да се знае и помни – лицемерите от ППДБ във Варна управляват с Възраждане, с БСП на Гуцанов и с икономически групировки. Кой им вярва на двойните стандарти на Лорер, Стела Николова, на медийния им таран Спас Спасов, свели чела пред паметта на Навални или си пуснали скърбящи Фейсбук-постове?!
В името на властта и новата сглобка още първия ден в общинския съвет Коцев и ППДБ се прегърнаха и направиха мнозинство с Възраждане, БСП и Алтернативата. Възраждане безпрецедентно си получиха председателските места на цели пет комисии в ОбС. Според Стела Николова имат и уговорка за ротация на председателя на местния парламент.
И на 100-ия ден на управлението на Коцев пак ще припомня, че той беше „избран” с 10 000 гласа на т.н. земеделци на Ангел Дерменджиев, собственика на завода за боклук плюс 10 000 гласа на Алтернативата на гражданите /ТИМ и строителни фирми/ и с подкрепата на Възраждане и БСП.
Няма как господа т.н. евроатлантици и демократи, за каквито се представяте, а вървите заедно, оплетени в схеми с Възраждане и БСП, някой да ви повярва.“

barometar.net