Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

„Гениална“ хрумка на кмета Коцев: Сложих 3 саксии пред община Варна, това е послание към децата

След като реши всички проблеми на Варна, която още няма приет бюджет – кметът Благомир Коцев се похвали, че сложил 3 /три/ саксии пред официалния вход на общината. За да спрял движението на автомобили?! За сведение на Коцев там, където е сложил кашпите никога не са преминавали или спирали автомобили, освен при посещение на официални гости на община Варна. Но и това се е случвало много рядко.

С поставянето на саксиите Коцев за пореден път доказва, че не вижда глобалната картина в града, не работи по наболелите проблеми, /като кризата с боклука/ а се занимава с дреболии и глупости /като да проветрява кабинета на кмета или да се извинява на жена си, че станал кмет?!/

Ето постът на Коцев и няколко реакции на варненци по повод „гениалната“ му хрумка:

„Малките стъпки са тези, които отъпкват пътя към по-доброто бъдеще за нашите деца. Днес поставихме три каменни саксии, за да спрем движението на коли пред стълбите на Общината. Там не е място за автомобили и движението им остава неприятното усещане, че едни са по-привилегировани от други. Подобно разбиране за отношенията между хората вече няма да има в общинската администрация.На мястото на самораслите растения, които виреят в саксиите сега, ще засадим типично за региона на Варна растение.Това ще бъде нашето послание за децата на Варна утре – че те живеят в град с горди традиции, където всеки има равни права.“

Антония Сабинова: Тези саксии не са бъдещето на децата ни и на това място никога не е имало коли. Живеем до Общината. Малко по-надолу беше лобното място на Пламен Горанов. Освен това и теменужките си бяха добре в същите саксии. Да добавя, че 3 улици надолу в посока Морската градина изсякохте дърветата и преградихте всички тротоари. Хората вървят между колите. А там е истинското бедствие за бъдещето на децата ни. Така няма да ви се получи. Никак дори.

Ани Красимирова: А и на тези места със саксиите никога не е имало коли. Пак се вживявяме в глупостите, докато проблемите си стоят.

Петя Георгиева: Господин Коцев, Растенията ( в кашпа) не са антипаркинг елемент!

Николай Леви: Пред делфинариума в морската градина, има строеж. Коли си обикалят. Строежа е без информационна табела. Някой ще каже ли какво се случва, или да отивам да снимам. И да пускам във всички групи, какво безобразие се случва!

barometar.net