Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Кирил Петков рожба на Джепето, Асен Василев създаден в свърталище на вампири

Всеки човек е правен в някаква работилница. Кирил Петков според мен е направен от бащата на Пинокио, старецът Джепето. Заради своя стремеж към лесен живот, Пинокио се озовава в трудни и опасни ситуации. Същото важи и за Кирил Петков – той е патологичен лъжец и влезе в политиката абсолютно неподготвен, /да беше прочел поне „48 закона на властта“ или „Князът“ на Макиавели/, позволи на Лена Бориславова да му стане любовница и да диктува решенията му. Симеон Дянков също имаше любовница, когато беше финансов министър, но не позволи да го управлява, като кукла на конци. Слабият „ангел“ на Кирил Петков позволи на Лена, една година да коли и беси, докато любовникът й беше премиер.

Да уточним – тази увертюра няма за цел да бълва жълтини или да рови в чаршафите на нашите политици. Техен проблем е дали имат или нямат любовници, но когато амбициозни същества като Лена, /също неподготвени за политиката/ управляват България става страшно и абсурдно.

Какво разбира комплексираната и шавлива Лена от политика? Нищо. Знанията на тази прохождаща адвокатка се простират до интриги, шуробаджанашки назначения, женска злоба и завист. Тя не може да приеме, че Асен Василев е по-начетен и подготвен от нея и любовника й. Завижда, прави му мръсни номера и му спретна имотен скандал.

В каква работилница е правен Асен Василев? Вероятно в свърталище на вампири. На моменти той има безумен поглед, вампирясва и изсмуква енергията на хората около себе си. Крещи, когато иска да наложи мнението си. Бяга от журналист, когато го пита за сексуалната му ориентация. Ок, ако е гей – какво срамно има в това? Хиляди политици по света си признаха открито, че са гейове. Ако Асен е преценил, че тесногръдите българи ще го подиграват ако признае, че е гей греши. Популярни артисти вече го направиха и никой не ги подиграва за това. Отдавна не гледам филми за вампири, нямам спомен и за вампир-гей, но защо не Асен Василев да е първият. Той не е глупав, но отнася сериозни критики за работата си, които провокират егото му. Асен е докачлив, трудно приема критиките и ако може „впива зъби“ в опонента.

Да продължим с работилниците: Лена е правен в работилница за шафрантии, Бойко Борисов е излязъл от конвейра на Капитан Америка /стар модел/, Пеевски е незаконно дете на бог Хермес и така нататък.

В каква работилница е правен президентът Радев е въпрос с повишена трудност. Тепърва ще разберем. Може работилниците да са три: където са създадени Ерик Хартман, Захари Стоянов или Остап Бендер.

Иво Югов

barometar.net

Според Аврам от Пловдив Шафрантия е жена, която има силно влечение има към разделяне на семейни двойки, използвайки своите умения с боравене както на турски чалъми, така и с френски минуети! Обиграна е наследствено! Предава се родово – генетично е заложено!