Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Краси Радков отишъл с чехли на първата среща със Стаси

Краси Радков за втори път е част от танцувалното шоу „Денсинг Старс“ по bTV – сега като водещ, а преди години и като участник, когато стигна до финала.

Един от любимите комици на България този път обаче е щастлив, че в деня преди 53-тия си рожден ден ще бъде на бляскавата сцена, но на самия празник (24 април) няма да е в ефир и така ще може да се отдаде на близките и приятелите си. Много често през годините той все е на работа и след това, както е известно, е трудно да празнуваш пълноценно.

Тази година той ще бъде със съпругата си Станислава, която също участва в шоуто като водеща, но зад кулисите. С тях ще бъде петгодишният им син Теодор и разбира се, приятели, пише „Галерия“.

Стаси е голямата любов на Краси – заедно са от почти 20 години.

Двамата се запознават по невероятен начин. Тя първо го гледа в ролята на травестит на сцената на Сатиричния театър, а след това по време на турне в Смолян, където двамата се срещат. Когато Краси я среща на рецепцията в хотела я кани на представлението.

На другия ден веселякът праща есемес, с който й пожелава добро и въпрос – имаш ли си гадже? На първата им среща врачанският зевзек се появил с чехли. Когато тя му казва, че не харесва мъже с чехли и сандали, той ги събува и през цялото време ходи бос. „Ето това е мъж, който може да направи всичко за една жена“, си казва чаровната блондинка и след 3 месеца се сгодяват и за още 3 подготвят сватбата, съобщава hotarena.bg