Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Топ експерт в бизнес консултирането ще посети Варна

За първи път в България топ експерт в бизнес консултирането на малки и средни предприятия ще бъде гост на семинар на тема „Новите принципи на управлението и растежа”.Италианският гуру на бизнес предприемачеството и управлението на човешките ресурси Паоло Руджиери пристига в България по покана на Георги Найденов, Управител на Open Mid Management Ltd. Събитието е подкрепено от Негово Превъзходителство г-н Иван Станчов, Почетен Гражданин на Варна и Гражданин на Света, бивш Посланик на България в Лондон и на   г-н Иван Табаков, Председател на Варненска Търговска и Индустриална Камара и Почетен Консул на Република Италия във Варна.В условията на разрастваща се конкуренция и усложнени икономически условия, днес повече от всякога са необходими нови идеи, познание и стратегии за ефективно управление и растеж в динамичната бизнес среда.
На семинара организиран в морската столица на 3 май 2011 г., Паоло Руджиери ще говори за принципите на успешния мениджмънт в съвремените условия въз основа на своя експертен опит в консултирането на малки и средни предприятия в цяла Европа. По време на представянето, италианският консултант ще предостави на българските предприемачи и бизнес ръководители и актуализиран анализ на успешните стратегии на малки и средни предприятия от Италия, които се разрастват на пазарите си в момента.На семинара ще бъде представен иновативен инструмент за анализ на човешкия талант – продукт на консултантската компания на Паоло Руджиери и плод на 15-ет годишни изследвания и анализи. Тестовият продукт ще бъде предоставен на участниците безвъзмездно като подарък за тяхното присъствие и ще им даде възможност да получат идеи как да откриват и развиват хората, на които могат да се доверят и как да се развие напълно техния потенциал. Повече информация за семинара и заявки за участие могат да се намерят на сайта на семинара: www.mytruevalues.com

Повече за Паоло Руджери

Паоло А. Руджери www.paoloruggeri.net  е основател и партньор в Mind Consulting Италия, най-голямата италианска консултантска компания за Малките и Средни Предриятия. Паоло е експерт в лидерство, управление на хора, обучение на персонала, написал е три книги по темата и е дал хиляди вдъхновяващи речи и презентации в Европа и САЩ. Макар и гражданин на света, Паоло Руджиери живее в Болоня, Италия. Той е на 43 години, женен е и има една дъщеря.Паоло е лидер, който прави това, за което говори, десетки хиляди хора по света са вдъхновени от неговите речи и хиляди малки и средни предприятия са се възползвали от ефективните инструменти и концепции, които той е развил за техния растеж.
Паоло Руджери е италианец, но е живял няколко години и в Европа и в Съединените Щати. Том Питърс, Стивън Кови, Кийл Нордстром са малка част от имената, редом с които Паоло е изнасял лекции. Паоло Руджери www.paoloruggeri.it е зает лично в активното управление на компанията си като мениджър, така той е в състояние да опита от първа ръка положението, в което се намират собствениците на фирми и мениджърите в тези времена на промяна. Когато работите с Паоло, получавате италианската креативност, вдъхновение и страст, в комбинация със стандарта на обслужване и иновациите на най-добрите американски консултантски фирми.
barometar.net