Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Чествaме година от последния акт на фирма „Нектон” за поредното пропадане на улица „Войнишка”

Акт за некачествено изпълнение на ремонтни дейности ще бъде наложен за пореден път на подизпълнителя фирма „Нектон” – каза днес на пресконференция кметът на Варна Кирил Йорданов. Възложител на ремонта е Оркид гарданс. Проверка с видеонаблюдение на канализацията е показала, че канализацията е в отлично състояние и причината да зейва непрекъснато дупка на това място е некачественото изпълнение на работата на „Нектон” – каза още градоначалника в отговор на показното кръщаване на въпросната яма на негово име. Припомням, ентусиасти кръстиха пропадналия пътен участък“ Кирил Йорданов-четвърти мандат“. Дупката е стара и е с дължина около два метра, метър и половина широка. Намира се на ул.“Войнишка“ непосредствено пред детска градина “Гаврош“ във Варна.

Припомням и още нещо: въпросната фирма-некачествен подизпълнител е била глобена точно преди година, а новината за акта е била съобщена точно на 25 март, 2010 г. Може да я видите тук:

http://www.focus-radio.net/?action=news&id=376884&chain=1

Няма да задаваме въпрос на глас: Защо продължават да се възлагат поръчки на фирми, които са доказали неумението си да работят качествено и със сериозни строителни материали? (само ще го напишем).

barometar.net