Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 10.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Модната икона Тайра Банкс иска дете

Наближат ли 40-те всички модели се сещат за майчинството,за някои обаче може да е късно. Един от „най-младите“ветерани на модния подиум Тайра Банкс закопня за дете. Тъмната перла е обвързана с бизнесмена Джон Ътъндал (John Utendahl) и е силно заинтересована да му роди дете.„Задължително искам деца, но не смятам, че те са задължителни за една двойка“, философства прелестната Тайра. Хубавицата допълва, че след евентуално раждане би се подложила на разкрасителна процедура за заличаване на белези.

Моделът отрича слуховете, че има някакви естетически корекции по себе си. Преди години се говореше, че е сложила силиконови импалнти в гърдите си. „Много казват, че имам силикон, но това не е вярно. Когато бях по-млада на 23, 24, 25 гърдите ми бяха повдигнати и изглеждаха като изкуствени, но не са!“, заявява Банкс.Тайра смята, че вече е готова да се отдаде на майчинство. Тя е на 37 години и е сред най-възрастните активни модели. В пиковия си момент на слава през 90-те Тайра бе сред най-търсените топ модели, като делеше слава с Наоми Кемпбъл, Хайди Клум, Клаудия Шифър, Линда Еванджелиста, Ева Херцигова и Синди Крофорд. Всички вече имат семейства и дечица.

Истинско вдъхновение е 38-годишната германка Хайди Клум, която е родила цели 4 деца. Манекенката на „Виктория’с сикрет“ се омъжи за певеца Сийл през 2005 г. Тя има 5-годишен син Лени от връзката си с италианския бос на „Формула 1“ Флавио Биаторе и още две момчета – Хенри(4) и Йохан (2) от съпруга си, когото дари и с дъщеричка през 2009-та.Синди Крауфорд (44) се е отчела до момента с 2 хлапета – момченце Пресли Уокър и момиченце Кая Джордан. Неостаряващият модел е омъжена за бизнесмена Ранди Гербер и от 2000 г. официално прекрати модната си кариера. Въпреки това Крауфорд остана в бизнеса под друга форма – тя лансира собствена линия мебели „Cindy Crawford Home Collection“ и друга “J.C. Penney”

Компанията на Синди Кроуфорд “Cindy Inc.” е много успешна в козметиката, парфюмерията, интериора, фитнеса и рекламата.В нашата представителна извадка на ветераните-майки от модния подиум най-плодовити изглежда са германките. Накъде без пленителната Клаудия Шифър, която за своите 40-години вече е оставила цели 3 наследника. През 2002 г. тя се омъжи за британския продуцент Винс Вон, като и двамата твърдят, че е било любов от пръв поглед.Чешкият модел Ева Херцигова за втори път роди момченце преди по-малко от месец. Супермоделът и дългогодишният й партньор Грегорио Марсиадж станаха родители на малкия Филип. 38-годишната красавица и приятелят й вече имат тригодишен син на име Джордж.

tialoto.bg