Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Летим най-много до Мадрид, Лондон и Виена

Най-търсените дестинации от българите са Мадрид, Лондон, Виена, Париж, Милано, Будапеща. Това показват наблюденията на туристическата агенция eSKY.bg.Най-използваните авиокомпании са отново Bulgaria Air, Wizz аir, Lufthansa, Austrian и Czech Airlines, Malev, Air Berlin и Easyjet.Ползващите услугите на Wizz аir са се увеличили с 30%, на Lufthansa с 22%, а украинската авиокомпания Aerosvit държи рекорда, удвоявайки пътниците на полетите София-Киев.

Пътуващите имат все по-голямо доверие към използването на самолетния транспорт като бърз, надежден и сигурен начин за превоз, твърдят от eSKY.bg.От агенцията, която предлага полети както на редовни, така и на нискотарифни авиокомпании, отчитат сериозен ръст в продажбите на самолетни билети за първото тримесечие на 2011г. С 30% е нарастнал броят на пътуващите в сравнение със същия период на миналата година.Летище София също регистрира рекордна 2010 година.

Аеропортът отчита 3% ръст в броя на обслужените клиенти през първата четвърт на 2011 г. в сравнение със същия период на 2010 г.20% от обслужените полети на летището са били вътрешни – от и до Варна и Бургас. С 22 300 са се увеличили ползващите международни полети. Компанията eSKY.bg е на пазара от 2008 г., като предлага цялостно обслужване на клиентите си – от самолетни билети, през хотелски резервации и застраховки до рент-а-кар услуги.Агенцията показва бурно развитие през 3-те години от своето съществуване, като все повече спомага за ориентирането на хората към бъдещето на потреблението – онлайн услугите.

expert.bg