Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 01.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Нападнаха годеника на Парис пред съда

Психопат нападна гаджето на Парис Хилтън пред съда вчера. Наследницата беше на дело, където трябваше да свидетелства срещу Нейтън Парада, който нахлу в дома й с нож през август 2010г.Докато придружавал любимата си Сай Уейтс бил нападнат от мъж, който изскочил зад гърба му и се опитал да го сграбчи за врата. Непознатият бил идентифициран като Джеймс Рейнфорд –  арестуван през октомври миналата година за нахлуване в двора на г-ца Хилтън.

След инцидента Парис написала в Туитър: „О, Боже! Друг психопат току що нападна Сай отзад, докато бяхме на път към съда“.Говорител на блондинката каза по случая: „След атаката те разбраха, че това е същият нападател, който се бе появил пред дома й на колело преди няколко месеца. Те са малко разтресени от случилото се, но благодарят на момчетата от полицията за бързата намеса“.

Джеймс е в период на пробация след предишната си изцепка спрямо Парис и има забрана да я приближава на по-близо от 200 ярда. Във връзка със сегашното си свидетелстване срещу Нейтън Хилтън написа в социалната мрежа: „Толкова беше зловещо да видя този човек в съда отново, побиха ме тръпки. Сега смятам да започна да правя картички за деня на майката с децата“.Парада вероятно ще получи 3 години затвор за деянието си.

tialoto.bg