Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Вътрешният министър Цветан Цветанов откри нов клуб на ГЕРБ във Варна

Вътрешният министър Цветан Цветанов преряза лентата на нов клуб на ГЕРБ в кв. „Владислав Варненчик” във Варна. Зам. председателят на ПП ГЕРБ преряза официално лентата на новооткрития партиен клуб. Свещеник от Варненска и Великопреславска митрополия освети новия офис, питка със сол, музика, песен и традиционно облечени в носии варненци посрещнаха гостите. Членовете и симпатизантите на партията приветстваха Цветан Цветанов и областния председател на ГЕРБ Варна Павел Димитров и разгледаха новооткрития офис, след което проведоха вътрешнопартийно заседание при закрити врати.
По–рано днес вицепремиерът Цветан Цветанов взе участие и в регионална конференция на гражданите сеньори към ЕНП във Варна. Конференцията на Европейския съюз на гражданите сеньори към Европейската народна партия за Югоизточна Европа „Старейшините и стратегия „Европа 2020” на ЕС” се проведе в курорта „Св. Св. Константин и Елена”.

Програмата във втория ден ще започне в 9.00 часа с изказване на проф. д-р хон. кауза Урсула Леер от Университета Хайделберг на тема „Съвременното европейско семейство”. Непосредствено след това за „Сеньорите и семейството в условията на икономическа и финансова криза” ще говори Мария Канелопулу, вицепрезидент на ЕСГС към ЕНП.

barometar.net