Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Взривяващ концерт направи Орлин Горанов на варненска сцена

25 музиканти, 15 от които – оркестър, вълшебните пръсти из под рояла на Нелко Коларов и нежният глас на Ива Иванова бяха най-доброто музикално партньорство, което Орлин Горанов подари на варненската публика снощи. На сцената на операта обичаният гласовит изпълнител не пощади енергия и глас и остави у всеки зрител усещането, че младостта не е физически процес, а духовно понятие. Един идеен и перфектно изпълнен проект на Нелко Коларов под мотото „Да започнем отначало”. „Светът е за двама”, разбира се взриви публиката, а „O sole mio” те сами си измолиха на бис.

Броени часове след концерта Нелко Коларов заминава с Робин Гиб от ,,Bee Gees’’ за Варшава. Това, което му предстои в студиото, е да реализира идеята си за един албум с детска музика, дори вече е сигурен за името на албума – „Приказен свят”.  „Да започнем отначало” се реализира с изключителната подкрепа на Община Варна, в подкрепа на кандидатурата на Варна за Европейска столица на културата 2019 г.

Те заедно – приятели и безкомпромисни професионалисти си знаят какво започват отначало, но стаеният в тъмната зала зрител си тръгна с феерия в душата и с една педя по-висок след концерта.

Ели Маринова

http://www.barometar.net/