Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Божинов съчувства на Бербатов

Българският нападател на Парма Валери Божинов изрази своята подкрепа към сънародника си и добър приятел Димитър Бербатов, който попадна в центъра на вниманието, след като бе оставен извън групата за финала на Шампионската лига от своя мениджър в Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън.Според Валери, Бербо ще преживее тежкия момент, в който се намира и му пожела трансфер в отбор от ранга на Юнайтед.

„Нямаме обяснение за това, което се случи с него. Само Фъргюсън знае защо го извади от състава. За всички българи това е трагедия, на всички ни е болно“, започна Божинов пред камерата на БТВ.„Митко искаше да играе и да отбележи гол. Аз като футболист и човек го подкрепям. Жалко е, че такъв футболист като него, голмайстор на Англия, дори не е резерва. Аз не осъзнавам защо. Според мен трябваше да играе. Сега много се говори за него, но е нормално, Бербатов е известна личност от европейска величина.

Той защитава България с неговото име в момента. Не съм се чувал с него, но в такъв момент не мисля, че трябва да се звъни и да се казва каквото и да е. Ще си кажем всичко, като се видим на 4 очи. Само той си знае какво му е.Бербо е силен характер и ще преживее този момент. Ако една врата се затваря, друга се отваря. След Юнайтед може да е Реал Мадрид, Байерн, а защо не и Италия“, добави играчът на Парма, след което заговори и за себе си.

hotnews.bg