Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Книга за психологията и странностите на съвременната българка бе представена във Варна

Вчера сред почитатели, приятели и колеги авторът Иво Югов представи новата си книга „Забранено за жени“. Книжарница „Параграф 22”  на бул. „Княз Борис 1”65 бе тясна да побере желаещите да получат автограф от автора. В книгата ще видите кратък портрет на съвременната българка, без да претендира за изчерпателност. За основа му служат личния опит, наблюдения и разговори с представителки на нежния пол.

Според Югов трудното битие на българките е отнело от естествения им чар, но не е спряло духовното им развитие, въпреки псевдоценностите, които се появиха, а дефицитът на морал не е изместил желанието им да израстват, като личности. Авторът

споделя, че обича жените, които са търпеливи, толерантни, умеят да прощават и са способни на жертви непосилни за мъжете. В книгата „Забранено за жени“ има лични истории, поднесени с чувство за хумор, разсъждения върху психологията на жените,представени са техните странности и умения да завладеят мъжкото сърце и ум. Освен в книжарниците „Параграф 22“ и „Театъра“ и в разпространителската мрежа на град Варна.

http://www.barometar.net/