Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 10.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Ева Мендес мечтаела да бъде интериорен дизайнер

Джъстин Тимбърлейк е категоричен – няма да разголва дупе за филм никога вече! Певецът, който може да се похвали с няколко роли в киното, включително и в хитовата лента „Социалната мрежа”, се снима гол за секссцените във филма „Friends With Benefits“, в който му партнира Мила Кунис. „Беше забавно, но не мисля, че ще се съблека за филм отново. Направих го, защото съм млад и всичко си е на мястото.

Предположих, че сега му е времето преди гравитацията да си вземе своето”, каза Тимбърлейк пред Венити феър.Мила Кунис пък сравни снимането на секссцени с тренировка – оказва се доста изморително. „Винаги е неудобно да снимаш тези сцени. Трябва да си в някакви шантави пози за 12-16 часа на ден. Краката ми изтръпваха, а неговите ръце не издържаха. Беше си като тренировка”, спомня си актрисата.

Актрисата Ева Мендес наскоро сподели, че тайната й страст е интериорният дизайн. Тя се виждала като специалист в тази област и ако не се занимавала с кино, щяла да направи хобито си професионално занимание.Ева сама се грижела за обзавеждането в дома си. „ Правя го като хоби в къщите си. Занимавам се и с редизайн също. От грубата архитектура до декоративните елементи. За мен е истинско предизвикателство. Имам чинии, които ръчно съм декорирала, както и елементи за банята.

Тези неща са ми много забавни“, разкрила хубавицата тайната си страст.Мендес, която от девет години е заедно с режисьора Джордж Аугусто допълни, че майка й я окуражавала да се занимава с интериорен дизайн. „Винаги съм мислела, че имам талант в тази област, защото израснах в средно-статистическо семейство. Не бяхме бедни, но и не сме имали излишни пари. Исках да променя някои неща в дома ни и мама ме окуражи“, завършила разказа си Ева.

tialoto.bg