Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 11.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Ищар изпя „Облаче ле бяло” на чист български език

„Облаче ле бяло“ прозвуча  в Летния театър на Варна в прочувствено изпълнение на екзотичната Ищар Алабина и буквално взриви публиката. Певицата изпя една от най-красивите български песни на чист български език и изрази благодарност към организаторите на концерта за помощта при разучаването й.Над два часа продължи шоуто на Ищар Алабина като през цялото време тя не спря да танцува и да общува с публиката, която сякаш попиваше невероятната енергия на певицата и й отвръщаше с бурни аплодисменти и припяване с пълно гърло на хитове като Sawah, C’Est La Vie, Last Kiss  и още много парчета от многообразното й творчество.

12-те музиканти и беквокалисти от групата Алабина и особено рапърът Джими Сисоко допълваха по страхотен начин етно звученето в песните на Ищар и не оставиха нито един зрител в театъра развнодушен към горещите ритми на сцената.

Ищар Алабина посвети няколко песни на децата си и на своите родители, които тази вечер я гледаха на живо в Летния театър и танцуваха наравно с българските фенове.

След края на концерта Ищар Алабина и екипът й се отправиха на заслужена почивка и се подкрепиха със здравословна средиземноморска вечеря в ресторанта на хотел Капитол. Певицата хапна октопод, калмари и кралски скариди, приготвени по специалната рецепта на шеф-готвача. Ищар Алабина се оказа и ревностна почитателка на българското бяло сирене и сочните родни домати.Днес певицата ще пее в Пловдив.

http://www.barometar.net/

снимка: Ели Маринова