Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Програмата за днес, 6 юни от 19 Международен театрален фестивал “Варненско лято” 2011

3D филм „Пина” – режисьор Вим Вендерс

На 6 юни от 15.30 до 17.10 часа в кино „Арена” на Гранд Мол Варна ще бъде показан 3D филмът на Вим Вендерс „Пина”, посветен на иконата на модерния танц Пина Бауш.

Ритъм & блус 2

На 6 юни от 20:00 часа в ТМПЦ Варна (Основна сцена) ще бъде представен aвторският музикален спектакъл на композитора и диригент Румен Цонев „Ритъм & блус 2“. В постановката се разказват невероятни истории из живота на Бах, Хендел, Моцарт, Бетовен, Шуберт, Шопен, Росини, Пучини, Сен Санс, Чайковски и Рахманинов.

Отворена брачна двойка

На 6 юни в ТМПЦ Варна (Сцена „Филиал”) ще бъде представен спектакълът „Отворена брачна двойка”. Постановката ще се изиграе два пъти от 18:00 и от 20:30 часа. Автори на пиесата са нобеловият лауреат за литература Дарио Фо и съпругата му Франка Раме, а режисьор е Мариус Куркински.

Мъртвата Дагмар или малката кибритопродавачка

На 6 юни от 18:30 часа в Куклен театър Варна ще бъде представен спектакълът „Мъртвата Дагмар или малката кибритопродавачка“. Спектакълът на Ида Даниел задава въпросите: Как се създава правдива измислица? Кому е нужна истината?

?corch?

На 6 юни от 20:30 часа в галерия „Графит” ще бъде представен танцовият спектакълът „Еcorch?“, който е втори съвместен проект на хореографа Мирослав Йорданов и танцьора Валери Миленков.

Hack

На 6 юни от 20:30 часа в галерия „Графит” ще бъде представен танц-инсталацията „Hack“, който е първия артистичен продукт на първия център за съвременен танц в България – Derida Dance Centre.

Повече на фестивалния сайт www.theatrefest-varna.org

http://www.barometar.net/