Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Какво крие Андрей за брака с Даниела?

Брак, който издържа само осем месеца, е обвит в мистерия, която Андрей Арнаудов трепери да не се разбули.Андрей бяга като от огън от срещи с бившата си жена Даниела Янков. Той направи всичко възможно да я избегне в Кан, а после и у нас, когато сръбкинята беше водеща на наградите на телевизия „Балканика”. Особено солен му е излязъл престоят на бившата му половинка в България в края на миналата седмица, когато е трябвало да й откупи мълчанието срещу 10 хиляди лева и договор със специални клаузи, пишат от kliuki.bg. И наистина красавицата, за която България е като втора родина, не даде нито едно интервю.

Според договора с Андрей, Даниела не трябвало да дава изявления в пресата, телевизиите и радиата за период от една година. Имала право а говори само в „Шоуто на Иван и Андрей” и „Станция нова”. Даниела отклоняваше желанието на журналистите да я интервюират с усмивка и оправданието, че има уговорка с фирмата на бившия си съпруг, която не иска да нарушава.

За колегите от „Уикенд” обаче младата жена е отговорила на няколко въпроса, свързани с професионалния й живот. Стана ясно, че води лайфстайл предаване „Ексклузив” и кариерата й е във възход. За сърцето си и за това дали е свободно, русокосата сръбкиня отговорила уклончиво. Сигурно отново във връзка с прословутия договор за мълчание.

hotnews.bg