Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Най-добре печелещите знаменитости под 30 г.

На 25 години повечето хора тепърва започват кариерата си. На 25 години една дама на име Лейди Гага печели по 90 милиона долара на година и е позната в целия свят.Независимо дали харесвате Джъстин Бийбър или не, трябва да признаем, че да си на 17 години и да спечелиш 53 млн. долара за една година е доста впечатляващо.Вижте класация на сп. Форбс на най-добре печелещите знаменитости в света, които нямат още 30 години:

Лейди Гага – 90 млн. долара

Понякога това да си странен е доходоносно. За последните 12 месеца турнето на Лейди Гага донесе 170 млн. долара от 137 концерта в 22 държави. Тя е продала 15 млн. копия на албума си в света.

Гага е рекламно лице на Polaroid, Virgin Mobile, Monster Cable, Viva Glam и PlentyOfFish.com. Говори се, че руски милиардер е платил 1 млн. долара за да го покажат за няколко секунди в клипа „Алехандро“.

Джъстин Бийбър – 53 млн. долара

Той е известен в целия свят, въпреки че не знае къде се намира Германия. Приходите от билети за един негов концерт надхвърлят 600 000 долара. Клипът му Baby се е гледал в YouTubve 500 милиона пъти.

Леброн Джеймс – 48 млн. долара

Миналото лято смени отбора си и вече играе за Miami Heat.

Роджър Федерер – 47 млн. долара

Той рекламира Nike, Credit Suisse, Rolex и Wilson. В тенис ранглистата обаче бе задминат от Рафаел Надал и Новак Джокович.

Тейлър Суифт 0 45 млн. долара

Любимата кънтри певица на Америка събира по 750 000 долара от билети за един концерт.

Кейти Пери – 44 млн. долара

Тя рекламира Proactiv, Adidas и Ubisoft. Има собствен парфюм – Purr.

Кристиано Роналндо – 38 млн. долара

Сред спонсорите му са Nike, Castrol, Clear Shampoo и Banco Espirito. Той има 25 милиона фена във Facebook и 3 милиона последователи в twitter.

Бионсе – 35 млн. долара

Тази година дивата от Хюстън е по-надолу в класацията, защото нямаше турне, нито пък нов албум. Така тя заработи „едва“ 35 милиона долара. Бионсе има договори с L’Or?al, DirecTV, General Mills и др.

Лионел Меси – 32 млн. долара

Той печели по 16 млн. долара на година от футбол, а останалото идва от реклами. Сред спонсорите му са Adidas, PepsiCo, Konami, Audemars Piguet, Chery и AirEuropa. Dolce & Gabbana.

Рафаел Надал – 31 млн. долара

Той спечели 10.5 млн. долара на тенис корта миналата година, а останалите са от реклами. Той рекламира Bacardi, Giorgio Armani, Nike, Babolat и Kia Motor.

Риана – 29 млн. долара

Въпреки че спечели 29 млн. долара за последната година, Риана не успя да влезе в списъка Celebrity 100 на сп. Форбс на най-влиятелните знаменитости.

profit.bg