Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Къде не искаме да виждаме жените?

Може и да сме малко старомодни, ама както не е нормално мъж да прекарва по няколко часа на седмица в козметичния салон, за да си поддържа педикюра, така и ни се иска да не виждаме дамите в някои ситуации.. Просто има някои моменти и места, които все още са си запазена мъжка територия.

В кръчмата

Не става въпрос за барове и ресторанти – говорим за старата, класическа кръчма – съмнителна хигиена, мазна храна и евтин алкохол. Още от древни времена това си е запазена мъжка територия. Това е място за напиване до козирката, където не трябва да се съобразяваш с никой. Не искаш тя (или някоя нейна позната) да те вижда грозно пиян, а ако реши да ти прави компания, нещата не стават по-розови.

Сутрин, в леглото

Вече е светло, гримът й се е размазал, а ако има и махмурлук от снощи, нещата стават много неподходящи за мъжките очи. Спокойно, и тя не иска да я виждаш в това състояние, така че ще направи всичко възможно да остави този момент за далечното бъдеще.

На стадиона

Българският футбол не става за нищо, като започнеш от стадионите, през футболистите, до самите клубове. Това достатъчно утежнява положението, че да трябва да делиш стадиона и с нежния пол. Малкото останало удоволствие са качествените псувни и спомените за стари мачове. Това че според нея тя много се интересува и много разбира от футбол не прави положението по-приятно.

Зад волана

Жените шофьори са като отвлечените от извънземни, всички сме чували за тях, ама никой не ги познава някой лично. Като всяко правило има и изключение, но статистиците на мен.бг наскоро публикуваха редица факти, които показват, че предната седалка просто не е силната позиция на нежния пол.

Вдигане на тежести и борба

Не ни разбирай погрешно – плакахме от радост, когато златното Станче преди две години размаза рускинята на финала на Европейското. Обаче не можем да свикнем с жени, които имат повече мускулна маса от нас и огъват железа с голи ръце. Когато тя направи двойно по-голям гръб от теб, нещата не отиват на добре и понятието „нежният пол“ придобива съвсем други измерения.

http://men.hotnews.bg/