Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Премиерът Борисов: Уважавам всички народни представители

При посещението си във Варненското село Падина премиерът Борисов заяви, че инфраструктурата е най-големият проблем на България. Според Mинистър-председателя  цялостното подобрение на пътната инфраструктура ще допренесе за увеличаване на работните места и  ще доведе до нови инвестиции на българска територия. Борисов беше категоричен, че една от причините да се правят пречиствателни станции и канализация е да се доближим до развитите европейски страни.

Премиерът  изказа и становището си относно развитието на младите хора в малките градове.  Според него не е нужно те да бъдат задържани на едно място, а по-скоро трябва да се ориентират към позиции, където ще успеят да се реализират. Като пример той посочи младежката организация на ГЕРБ и заяви, че много министри от настоящия парламент са започнали кариерата си посредством срещи с неправителствени организации и посещения на кръгли маси.

По повод вота на недоверие министър-председателят Бойко Борисов коментира, че уважава политическите си опоненти и всички народни представители без изключение. По думите му, това че не е присъствал на вота, не означава че не зачита парламентарната институция. Той коментира, че на нападките на опозицията ще отговори с реализирането на нови проекти като  тези в с. Езерово. На въпросите, свързани с повишаването на работната заплата премиерът заяви, че се очаква повишение през юли, но не посочи реална дата за това.

barometar.net