Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Открита дискусия „Говорим за вода“ на 23 юни в НДК

На 23 юни (четвъртък) от 10:30 до 17:00, в джаз-клуб „Студио 5″, НДК, вход А-3, ще се проведе открита обществена дискусия „Говорим за вода“, организирана от Български национален воден съвет. Темата е водата и значението й във всички аспекти на здравословния начин на живот.В дискусията ще участват известни специалисти в областите здравословно хранене и диететика, дерматология, психология, педиатрия. Ще бъдат обсъдени и въпросите за значението на водата при активно спортуване, използването й като храна за тялото и душата в тибетската медицина, ще бъдат показани пречистващи йога техники с вода, ще бъдат засегнати и въпросите правилно ли възпитаваме децата си по отношение на храненето и пиенето на вода.

Лектори по темите са проф. Донка Байкова, д-р Катя Паскова, доц. д-р Маргарита Бакрачева, доц. Мариана Маринова, Огнян Симеонов, фитнес инструктори, представители на Българска йога асоциация, представители на родителски организации. Гостите на дискусията ще имат възможност свободно да беседват с тях по засегнатите теми.Събитието се организира от Български национален воден съвет, в който членуват специалисти и учени в различни области, както и много известни личности от сферата на културата и изкуството. Фондация БНВС е неправителствена организация, посветена на мисията за подобряване на здравето, трудоспособността и качеството на живот на хората чрез правилна хидратация на организма.

Човешкото тяло е съставено предимно от вода и водният баланс в него е изключително важен за живота. Водата е здраве, красота, младост, енергиен и информационен източник, пречистване, лечение, средство не само за физическо, но и за емоционално равновесие.Дискусията ще започне в 10:30 ч. и ще продължи до 17:00 ч. Поканени са да присъстват всички, които се интересуват от включените в програмата теми. Входът е свободен. Повече информация за събитието можете да намерите на сайта на фондация „Български национален воден съвет“ – http://nwcb.eu/.

dariknews.bg