Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Момиче към Бойко Кръстанов: Каква звезда си ти?!

Младата звезда от сериала „Стъклен дом“ Бойко Кръстанов изпита на собствения си гръб и неприятната страна на славата.Актьорът за малко да стане жертва на наркомани. Очевидци на случката разказали пред списание „Блясък“ за инцидента. Младият актьор си почивал на бира със свой приятел в парка, към тях се приближили момче и момиче видимо изглеждащи като скитници.

В началото само се въртели около Кръстанов, и започнали да спорят помежду си дали това не е екранният им любимец. След продължително обсъждане най-накрая се съгласили, че това е екранният Дани Касабов и докато се канели да си тръгнат, момичето неочаквано се обърнало към актьора с крясъци: „Каква звезда си ти? За какъв се помисли? Никаква звезда не си!“.

Въпреки неприятната ситуация Кръстанов се проявил като истински джентълмен и стоически не отвърнал на агресията на момичето, което дори си позволило да крещи в лицето му. Наблюдателите споделят, че след тази постъпка приятелят на актьора се намесил и заплашил дрогираната двойка със физическа саморазправа. Това дало резултат и наркоманите веднага избягали.

hotnews.bg