Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 08.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Кой, как целува, според зодията?

От древни времена, хората са поглеждали към звездите и са гадаели по тяхното разположение за характерите на хората, за времето, за минали събития, за бъдещи случки. С времето са се появили и рожденните зависимости, определящи се в зависимост от звездните особености като зодии. Интересно би било спорд зодиите да се обобщават някои характеристики от човешките особености. Оказва се, че по зодиакалните особености може да се разбере и това кой, как целува.

Овен (Дръзкият):
Ако на представителите на Овена нещо им е в повече, то това е енергията им и когато целуват, тази сила се усеща. Приближат ли устните на другия, дори не молят за разрешение. Просто го правят, макар и да рискуват да бъдат отблъснати. Но това ни най-малко не ги интересува, защото са много дръзки и настъпателни. Предразсъдъците ги блокират. Огнен зодиакален знак, пламенни любовници, с изгарящи целувки. Целта им е явна още от момента на първата целувка. Царе са да изберат най-удобното място и момент за интимен жест. От устните бързо слизат към шията и продължават със страстните си бързи целувки по цялото тяло на партньора. Въпреки това, макар и да обсипват с целувки любовниците си, те са твърде непретенциозни към начина, по който ще им се отговори. Дават всичко от себе си, без да очакват прекалено. Ако си срамежлив/а, Овенът не е перфектният ти партньор, поне що се отнася до целуването. Целувките им не са тези на мечтания принц или на омагьосаната принцеса. Но несъмнено са най-големите целувчии на зодиака, с изгарящи от страст устни.

Телец (Егоцентрикът):
Мислят за себе си повече, отколкото е редно. Не спират да се грижат за собственото си удоволствие. Освен това, творческото начало не е най-отличителният им белег. Телецът се нуждае от вдъхновение и яка доза предварителни познания. Но и те, като останалите, имат добрата си черта. Наслаждават се на всяка целувка така, като че ли е последната в живота им. Не спират, докато не постигнат удоволствие. В това отношение Телецът е истински професионалист, на когото му харесва да изпипва нещата много, ама много добре. Търпеливи до безкрайност, представителите на Телеца винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни. Така че, ако не си падаш по бързите дела и ти харесва бавното „изработване“ на нещата, там някъде те очаква твоят Телец.

Близнаци (Нетърпеливият):
Това, че за Близнаци понятията вярност и сериозност са отживелица, не бива да изненадва никого. Но въпреки това, на този знак всичко може да му бъде простено просто защото целува прекрасно. Най-лошото е, че и той е наясно, че притежава тази природна дарба. Обожава да се целува и го прави много забавно. Понякога обаче собственото му нетърпение е пречка за постигне на желания успех. Прекалено се вманиачава в търсене на различни позиции и съчиняване на нови техники. Това не му позволява да се отпусне достатъчно и партньорът му го забелязва. Долавя го, защото тогава Близнаци не целува достатъчно нежно и любовно. Тишината го безпокои и няма нищо странно по средата на целувката да направи някакъв коментар. Тази изявена склонност към експериментиране може да го превърне в същинско „смукало“. Затова, ако държите любовникът ви да бъде Близнаци, вече знаете с какво ще се сблъскате. Но успеете ли да се преборите да бъде по-естествен и да не се напряга толкова, целувката може да бъде за милиони.

Рак (Инфантилният):
Стеснителни и нежни. Понякога дори вдетинени. Ракът не е най-подходящият партньор, ако търсиш необузданата страст, но със сигурност може да се превърне в любимата ти играчка, която толкова много мечтаеш да прегръщаш всяка нощ. Мъжете и жените Рак целуват дълбоко и продължително. Може да се случи и да те стреснат. Да те накарат да си помислиш, че никога няма да те оставят на мира, че ще умрат, ако ги оставиш. Ако става дума за личен избор, Ракът несъмнено би си избрал за партньор друг Рак. Искат да бъдат с някой, който да ги целува така, както те самите го правят: бавно, отмерено и професионално. Много пъти двойките Рак са оставали в историята с безкрайните си целувки. Ако си от тези, които мечтаят за класически сцени от киното, намери си един Рак, за да постигнеш най-дългата от целувките.

Лъв (Творецът):
Лъвът поражда у партньора си емоции и възбуда. Преди срещата си с Лъв партньорите му се питат какво ли ще се случи. Представителите на тази зодия са заредени с творчески хрумвания и страст. Така че, за да им влезеш под кожата, трябва да си на тяхното ниво. Лъвът, както и царят на животните, те целува и поглъща едновременно. Жените Лъв са по-романтични, но това не им пречи да се целуват без умора. Понякога нямат насита. Искаш ли обаче да откриеш пълноценната целувка на Лъва, трябва да сте стабилна двойка. Лъвът трябва да обича, но и да се чувства обичан. Защото при краткотрайна връзка този знак почти не мисли за другия човек и директно преследва целта си. В този случай целувката за него е само нещо второстепенно.

Дева (Спокойният):
Малко по малко, бавно. Дева никога не бива да бъде насилван, защото му е необходимо спокойно да приеме нещата. Имай предвид, че ако много си мечтаеш да те целува Дева, ти ще трябва да отмерваш ритъма. За представителя на този зодиакален знак е характерен страхът да не го отхвърлят. След като нещата потръгнат гладко, целувките му могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е налице абсолютно взаимно доверие. Заради опасенията си Девата винаги вдига летвата много нависоко. Докато не се приключи и не се увери, че се е получило добре, няма да се отпусне. Желаеш ли да го покориш, най-важното е да не се отчайваш. Ако Дева се почувства удобно, ще ти демонстрира, че е един от най-добрите любовници на зодиака. Такъв е знакът Дева, не си дава зор, но и не спира.

/първа част/