Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Грозната Бети се омъжи

Америка Ферера, известна с ролята си на грозната Бети от едноименния сериал, се омъжи за Райън Пиърс Уилямс, пише contactmusic.com.Актрисата е сключила брак с дългогодишния си приятел преди два дни на скромна церемония пред семейството, приятели и колеги от екипа на „Грозната Бети“. Събитието се е провело в къщата на една от звездите на сериала – Ванеса Уилямс, която се намира в Ню Йорк.

Източник е разказал пред списание People: „Това беше личен празник пред близки приятели и роднини. Булката беше в рокля на CHRISTOS, а обиците ? бяха на Фред Лейтън.“Америка и Райън се запознават през 2007 г. в университета в Южна Калифорния. Тогава Райън я снима в свой студентски филм. Той има продуцентска компания.

Уилямс предложил на Америка точно преди година през месец юни. Оттогава актрисата от „Грозната Бети“ с гордост показвала годежния си пръстен.Малко след годежа им Америка казала в интервю: „Запознахме се в момент, в който и двамата бяхме на еднакво професионално ниво. Това ни държи заедно. Споделяме страстта от това, което правим и работата ни.“ На сватбената церемония са присъствали актьорите Джудит Лайт, Ребека Ромейн, съпругът ? Джери О’Конъл и др.След края на сериала „Грозната Бети“, Америка Ферера беше привлечена в друг сериал – „Добрата съпруга“, а на актрисата ? предстои да озвучава един от персонажите в „Как да си дресираш дракон 2“.

inews.bg