Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 11.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Тайните на индиговите хора

Като всяко ново явление, същността на индиговите представители на земното население е обвита в тайни и загадки. И е прекрасно, че можем да ги разбулим и да ви ги представим. Същевременно е не само любопитно, но и необходимо да познаваме характерните им белези и способностти, за да ги разпознаем сред обкръжението ни, да се сприятелим с тях и да научим нещо от взаимното ни общуване. Те няма да ни „дават акъл” как да живеем, ТЕ НИ ДАВАТ БЪДЕЩЕ, а това е истинско съкровище!
Първата тайна е свързана с тяхната история. Понеже създателката на тяхното име Нанси Ан Тапе пише, че е забелязала „новото явление някъде в началото на 70-те години”, тя, както и другите изследователи започват да отчитат присъствието на индигови хора от тази дата. Затова наричат явлението „ново”, т.е. преди 70-те години уж не го е имало. Джен Тоубър също пише, че „тези деца са относително нова група същества”. Докторът по богословие Лори Джой Пинка казва: „ Синовете ми са родени през 70-те години на ХХ век…. Марк, по- големият, винаги е бил много чувствителен и отчужден от хората. ….Убедена съм, че като едно от първите индигови деца, той е дошъл тук, за да помогне на другите…..” И като обобщение, Лий Каръл убедено утвърждава:„Никога досега светът не е виждал нещо такова и вероятно то се струва твърде странно за мнозина. А междувременно те са сред любимите ми хора на Земята”……Истината е, че нито явлението е „ново”, нито „те са първите индигови деца”. Светът отдавна познава такива хора, но не ги е определял като индигови. През всяко столетие са се раждали подобни деца и светът е бил очарован от техните способности. Нима Моцарт не е индигово дете, който преди да знае да чете и пише можел да композира, и който за 35 години написва 350 произведения, които днес е трудно само да се препишат за този срок, камо ли да се измислят. Нима и Чайковски не е бил такова дете, чуващ музика в главата си откакто се помни, който завещава на човечеството едни от най-великите шедьоври на световната музикална литература. Със сигурност и Пушкин е такова ново дете, отличаващо се от всички останали, чиито поетичен гений очарова цялата планета.

Можем да назовем още и художниците Густав Доре, Айвазовски, математичката София Ковалевска, художника и композитора Чюрльонис, химика и композитора Александър Бородин, пианистката, писателката, основателката на Международното теософско общество и маг от висш ранг Елена Блаватска, и десетки още други.Както виждате, въпреки че са забелязани през 70-те години на ХХ век, че са назовани през 80-те години, реално индиговите деца са съществували винаги! Имало ги е във всяка епоха, но не в такова количество. В далечното минало се раждали по едно или две такива деца на столетие. През XIX век числото им се утроява. През първата половина на ХХ век вече на всяко десетилетие се раждат по няколко деца (в световен мащаб), а от втората половина на века пришествието им е масово. Светът започва да говори за тях чак през 80-те години, а днес всички хора на планетата трябва да знаят за тяхното съществуване!
Четете още тук:
Петър А. Вангелов (Следва)

http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=38297