Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Вторият филм на Мадона може да се бори за „Оскар“

Новият филм на Мадона – „W.E.”, ще бъде финансиран от eдно от най-големите филмови студия в САЩ  –  The Weinstein Company.Засега плановете са той да бъде готов до 9 декември, съобщава Collider и по този начин лентата може да влезе в борбата за „Оскар”-ите през 2012 г.До този момент филмовата компания работи по няколко проекта, които ще се надпреварват за престижното американско отличие.

Друг такъв техен проект е черно-белия филм „Артистът”. За участието си в него Жан Дюжарден получи наградата за най-добър актьор на фестивала в Кан.Освен тази продукция компанията притежава и „Желязната лейди”, в която Мерил Стрийп играе Маргарет Тачър.

Действието на „W.E.” се занимава с две истории. Първата се върти около връзката на крал Едуард VІІІ с разведената американка Уолис Симпсън, а втората пренася зрителите в 1998 г. и разказва за Уоли Уинтроп, която е обсебена от аферата на краля със Симпсън.Една от ролите в новия филм ще се изпълнява от 14-годишната дъщеря на Мадона – Лурдес. Вече стана ясно и че Кралицата на попа е написала песен към филма, която е нарекла „It’s So Cool“.

dnes.bg