Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Duran Duran отмени европейското си турне

Английската поп и рок група Duran Duran отмени предстоящия си концерт в Дъблин и съобщи, че ще промени датите на цялото си европейско турне.На сайта си групата информира, че фронтменът Саймън Ле Бон има проблеми с гърлото и гласните струни и не може да изпълнява високите части в песните, което налага промяна на плановете около турнето им.

„Беше ни много трудно да вземем това решение, още повече че не е ясно колко време ще ми отнеме да се възстановя. Все пак с всеки изминал ден забелязвам известно подобрение, но докторът ми е категоричен, че не трябва да рискувам като натоварвам гласа си на концерти.

Все пак съм щастливец, че за 30 години такъв проблем не ми се е случвал, а и не е толкова сериозно. Просто моментът беше неудачен, но гледам философски на нещата, защото няма какво друго да направя“, споделя Ле Бон.

Проблемът с гласните му струни се появява по време на изпълнение в Кан по-рано това лято и според групата е нечестно спрямо феновете да ги оставят в неведение до последния момент дали ще има или няма да има концерти.Затова, докато не стане ясно кога вокалистът ще може да пее, групата отменя всички планирани турнета, като билетите ще важат за новите дати, когато бъдат оповестени.

inews.bg