Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Благотворителен турнир по мини футбол събира средства за деца на загинали служители на МВР

На 09 и 10 юли 2011год. в гр.Варна ще се проведе Втори открит благотворителен турнир по мини футбол, за набиране на средства за деца и семейства на загинали и инвалидизирани служители от двете ведомства. Инициативата е на Синдикат на служителите в затворите в България и Синдикална Федерация на служителите в МВР, със съдействието на община Варна, Зоналния съвет на БФС, Общински детски комплекс и представители на местната и общинска администрация.
Турнирът в събота и неделя ще се проведе на игрищата на Техническия университет във Варна. В 8,30 ч. Варненският и Великопреславски Митрополит Кирил ще открие състезанието с водосвет, а в 9,15 ч. започват самите мачове. За откриването очакваме и кметът на Варна Кирил Йорданов. От общината отпуснаха комплекса за ползване в двата дни от 8.00 до 17.00 ч.За доброто настроение ще се погрижат децата от Общински Детски Комплекс Варна и фондация „Надежда“.Ще има и шоу с жонглиране.Водещ ще е Кирил Аспарухов, а музикалното оформление ще подсигури Alex DJ`s.
В мероприятието освен участниците от гр.Варна ще се включат и служители от затворите и следствените арести от Бургас, Враца, Сливен, Бобов дол, Пазарджик и Ловеч.На инициативата ще присъства Иван Петров – Председател на ССЗБ.Чрез жребии 27-те отбора, които се записаха за участие, бяха разпределени в 9 групи по 3 отбора.Тимовете ще играят всеки срещу всеки в 2 полувремена от по 15 минути. За следващата фаза ще се класират победителите от всяка група.

До момента от такси и дарения са събрани около 5000 лева. Очакват се още средства, които да бъдат дарени на децата. От „Девин“, „Пепси“, сладкарница „Анджелика“ и „Загорка“ ще предоставят безплатно свои продукти, а отделно всеки ще може да си закупи тениска от турнира, средствата от които също ще бъдат дарени. Д-р Пламен Хубанов от клиника “Св.Николай Чудотворец” ще извърши безплатни прегледи на децата в края на месеца.

Програма за предварителната групова фаза:
ГРУПА 1
1.Съдебна охрана – Варна
2.Отбор на Управителен Съвет на ССЗБ
3.Варненска и Великопреславска Митрополия

ГРУПА 2
1.Трето РУП – Варна
2.Четвърто РУП -Варна
3.СОД DSC

ГРУПА 3
1.ОД МВР – Варна
2.Респект
3.SG Експресбанк

ГРУПА 4
1.ВИК Варна
2.Затвора – Враца
3.Хиените

ГРУПА 5
1.Затвора – Ловеч
2.Чифлика ( Хепи 2)
3.СД на ССЗБ – Бургас

ГРУПА 6
1.Елдоминвест
2.СОД – Варна
3.Военноморски Спортен Клуб

ГРУПА 7
1.Ветерани
2.Хепи
3.Варненски Свободен Университет „Ч.Храбър“

ГРУПА 8
1.Специализирани Полицейски Сили – Варна
2.Сборен отбор на СД на ССЗБ и СФСМВР -Варна
3.Затвора – Варна

ГРУПА 9
1.Затворническо Общежитие – Разделна
2.Журналисти
3.ВВУ “ Никола Й. Вапцаров“- Варна

http://www.barometar.net/