Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Sugababes сменят звукозаписната компания

Поп групата Sugababes потвърди, че ще смени лейбъла си и ще започне да работи за Sony RCA, след като по-рано тази година напусна старата си звукозаписна компания Island Records, съобщава digitalspy.co.uk.Сделката е сключена между Sony и Crown MD, месец след като бе обявено, че момичетата обмислят да направят тази голяма стъпка.

„Ние се радвахме на изключително дълга и успешна връзка с Island Records, която създаде Sugababes като банда, чието име стана изключително популярно през последното десетилетие в Европа благодарение на записите на хитове“, коментира Марк Харгрийвс от Crown.Решението за смяната на звукозаписната компания било взето, защото групата държи да бъде възприемана като такава, в която има живот и която е изпълнена със страст към музиката, ентусиазъм и вяра в успеха на екипната работа. Именно това Sugababes очакват да получат от Sony.

„Когато научихме, че има шанс да подпишем с Sugababes, ние видяхме чудесна възможност да работим с Crown и да продължим да градим върху вече издадените успешни хитове“, обясни президентът на Sony Music Ник Гатфийлд.Поп триото планира да пусне и нов сингъл на 5 септември, който ще носи името „Freedom”. Освен него, по-късно тази година трябва да излезе и новия албум на групата.

inews.bg