Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 11.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Най-краткият път към сърцето му

Един приятел твърдеше, че най-сигурният начин да бъде пленен от жена, са нейните палачинки! Солени, сладки, гарнинарани със сладолед, шоколад или ядки – без значение. Важното е да са направени с много старание и любов! Палачинките винаги са били  сред челните места в класацията на любимите храни на господата. Тези кръгли вълшебства са и безспорен афродизиак.Ето защо не е толкова важно нито с каква рокля ще го посрещнете тази вечер, нито дори какво ще е менюто. Ако просто заложите на любимите си къси панталонки и тениска и поръчате пица – той със сигурност няма да има нищо против. По-важното е как ще го събудите на сутринта!Много често закуската е главният фактор за добро настроение през целия ден. А и нека не забравяме, че мъжете, почти като лъвовете, се нуждаят от две основни неща – секс и добра храна.

Само че преди да скочите от леглото точно в 8:00 и да грабнете от вълшебните керамични тигани, първо се уверете, че знаете нужните продукти за приготвянето им!Вярно, че ентусиазмът е най-важната съставка, но момичета, само с него няма да се получи! Трябват и малко умения. Затова четете внимателно!

На първо място много важно е да подберете правилния тиган. Не, онзи дълбокият с похлупака, не става! Не и за това. Казвам ви го от личен опит. В него палачинките ви ще заприличат по-скоро на бъркани яйца.Най-подходящи са плоските, като тиган за палачинки Делимано, в които ще подмятате палачинките като истински майстор-готвач. Специалното им покритие ще запази възможно най-дълго хрупкавият им загар. Затова, не го будете! Вярно, че сте се постарали, но все пак оставете го сам да отвори очи, изкушен от аромата.

Наблегнете на пълнежа! Шоколадът, медът, орехите, плодовете – всичките са доказали силното си положително влияние върху мъжкото либидо. Така със сигурност ще се насладите на една доста палава закуска! Изобщо, можете да прекарате един чудесен палачинково-любовен уикенд.И ако се притеснявате, че тези лакомства ще се отразят зле на фигурата ви, изобщо не го мислете! Нали знаете, че няма по-добри упражнения от креватните?! Секс и палачинки – каква неочаквано добра комбинация!

tialoto.bg