Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Биограф: Лейди Гага е един много болен човек

Иън Халперин, автор на биографиите на Майкъл Джексън, Брад Пит и Анджелина Джоли, е посветил 12 месеца работа на Лейди Гага. Разследващият журналист публикува книга, която ще разкрие шокиращата истина около Лейди Гага.„Тя е един болен и съсипан човек, който се е вкопчил в измислен образ за самия себе си.”Иън е прекарал цяла година в разследване, събиране на доказателства и разговори с колеги, приятели и близки до Гага. Според всички интервюирани от журналиста, певицата има сериозни проблеми и е бледо копие на това, което е била преди.

„Стефи, позната и обичана от всички, отдавна си е отишла, а на нейно място е Лейди Гага, която дори не е истинска!”Иън заявява, че Гага страда от хранително разстройство. Хората, които са били с нея на турне, твърдят, че тя почти не яде, за да се побере в сценичните си костюми и с часове гледа тялото си в огледалото, търсейки несъвършенствата.Освен всичко, Гага страда от лупус – системно автоимунно заболяване, което предизвиква възпаление в различните тъкани на организма, причинен от неправилно хранене и системна употреба на наркотици.

Певицата не крие, че е била пристрастена към кокаина преди, но сега вече била чиста. Иън пък твърди, че Гага е ползвала системно всякакъв вид наркотици и все още не се е преборила със зависимостите си. „Тя е болен човек, който има нужда от помощ, но вместо това потъва още по-сериозно в проблемите си.”Халперин намеква, че Гага я очаква незавидната участ на Майкъл Джексън

kafene.net