Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Чеци вилнее дрогиран на морето?

Само две седмици след като Николай Русинов бе оневинен по странен начин за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина, Чеци е забелязан да буйства под влиянието на алкохол и наркотици по родното Черноморие, пише в. ”Всеки ден”. Макар един от двамата заподозрени за убийството на 28-годишното момиче да забягна в чужбина, за да са скрие от родното правосъдие, Русинов само бе препитан от психолози и криминалисти в полицията за фаталното нощ и по неведоми пътища избегна решетките.

Сега Чеци, който в ефир призна, че преди да прави секс с Яна, е изпил два литра алкохол, пушил марихуана и изял “два хапа”, продължава с пълни сили с изцепките – този път по морето. За ужас на всички почиващи пълничкият мъж бе забелязан на къмпинг “Смокиня” – едно от любимите му места за купонясване.

Там пиянства денонощно и прави погроми. По нищо не личеше, че Русинов е имал сблъсък с правосъдието, още по-малко, че снимката му обиколи цяла България като издирван за едно от най-шумните убийства тази година.
Явно Чеци има склонност към изстъпления по време на концерти, защото в събота вечер бившият заподозрян вилнял по време на участие на Шошо от “Димна завеса”. Случката са разиграла в бар “Кастро” на “Смокиня”, по-известен като “Белия бар”. Докато рапърът забавлявал публиката, пияният и надрусан Чеци се включил с желание в цели два боя. Конфликтите избухнали в рамките само на половин час, а пълничкият любител на секса в храстите раздавал юмруци с охота. Вече пети ден Чеци обикаля култовите рабове на “Смокиня” в алкохолен делириум, без да се притеснява от черната си слава, разказват очевидци на запоите му.