Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Короната на Мис Св. Св. Константин и Елена отива в Русе, а титлата Мистър – в Сибир

11-годишната Росена Росенова от Русе и 8-годишният Никита Гуреев от гр. Нерюнгри, Русия, са МИС и МИСТЪР Св. Св. Константин и Елена ДЖУНИЪР 2011! Децата, които са гости на курорта, бяха отличени за своя талант и бяха избрани след изключително оспорвано гласуване и страхотно парти, което се проведе на 12 август в първия български морски курорт! Росена ще бъде V клас в І частно училище „Леонардо Давинчи” в дунавския град. Предпочитаният й предмет е математиката, но се справя отлично и в останалите дисциплини. Любовта й към танците й донесе короната в състезанието. Обича да почива в к.к. Св. Св. Констатин и Елена, който е любимото й място за ваканция още от 5-годишна.
Никита Гуреев е от Нерюнгри, град в руската област Якутия, разположен в североизточната част на Сибир. В студения град на Далечния Изток бъдещият третокласник посещава елитната Гимназия № 1. От две години танцува латино и е носител на бронзови и сребърни медали от областните състезания на Якутия. Чаровният Никита обича да пее и естествено – да кара ски. В България е за първи път, но иска да дойде отново.
14-те малки талантливи гости на Св. Св. Константин и Елена – от Бългагия, Русия, Украйна, Беларус, Угария и Ливан, достигнаха до финала на ХІХ-то специално издание на конкурса Мис Св. Св. Константин и Елена 2011. Те показаха завиден талант в областите песен, танц и спорт и бяха избрани на кастинги в хотелите, организирани и проведеи от детските аниматори. На финала журито в състав: Юлиана Василева – главен мениджър на хотел & СПА Азалия, Донка Грозданова – представител на Гранд хотел Варна, Стефка Костадинова – главен мениджър на хотелите Глория, Росица, Русалка и Геолог, Антония Ангелова – представител на Мол Варна и Габриела Колчева – Мис Св. Св. Константин и Елена 2010, бе изключително затруднено.

barometar.net