Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Деси Зидарова се омъжва за съдружник на Къро

Скандалната ексманекенка Деси Зидарова отново ще мине под венчило. Бившата съпруга на Весо Парцала и ексгоденица на Стайко Стайков, която през ноември 2009 г. беше пребита с железни пръти, ще пристане на бизнесмена Михаил Младжов, пише в. “ШОУ”. Зидарова и Младжов са заедно само от година. Майката на две деца и младият богаташ се сгодиха преди няколко дни и планират да вдигнат голяма сватба наесен. Двойката вече се е заела с подготовката на голямото събитие, разкриват техни близки. Те издават още, че бизнесменът е подарил на фаталната красавица пръстен с огромен диамант.

Михаил Младжов може де си позволи такива скъпи екстри, твърдят негови познати. Въпреки че не се знае почти нищо за него, през 2007 г. той стана един от най-богатите мъже в София, след като в съдружие купи тържището „Слатина Булгарплод“ за 75.4 млн. лв. Тогава беше създаден интересен консорциум специално за сделката. Той е регистриран по Закона за задълженията и договорите в последния възможен ден. Това е станало с договор между съдружниците „Миладжо“ и „Новико-Норд“. Според системата „Апис“ „Миладжо“ е собственост на Михаил Младжов.

Пак според „Апис“ той е съдружник в „Омега 69“ със Светлана Каменова, съпругата на Красимир Каменов-Къро, от бившата групировка ВИС. Именно тя е представител и на фирмата му в консорциума. Другата компания, „Новико-Норд“, е собственост на холдинг „Нов век“. Според консолидирания отчет за управлението на холдинга, предоставен на Българската фондова борса, адресът за кореспонденция на дружеството в София – ул.“Стефан Караджа“ 2, съвпада с този, на който са регистрирани повечето от компаниите на групата ТИМ.

ДОСИЕ:

Деси Зидарова има две деца от друг скандален бизнесмен – Веселин Янев, по-известен в столичния ъндърграунд като Весо Парцала. След като се раздели с него, моделката и актриса се впусна в бурна връзка със сина на алкохолния бос Миньо Стайков – Стайко, който бе значително по-млад от нея. След раздялата им моделката намерила любовта в лицето на Мишо. Младжов пък е разведен и има дете от бившата си съпруга. За него се говори, че е един от най-желаните софийски ергени.