Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 13.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Дъщеря на Матеус: Не искам да се жени пак, но ще го направи

Селекционерът на България Лотар Матеус ще се ожени за пети път. Това прогнозира първородната дъщеря на германеца Алиса, която пред камерата на RTL за първи път говори откровено за баща си. Тя се завърна в Германия след над 3 г., прекарани в Австралия. “Не следя постоянно новините около връзките на баща ми. Не мога обаче и да ги отбягвам. Не вярвам на всичко, което прочитам в пресата, и излиза, че съм права. Това става ясно, след като му се обадя и той ми обясни точно как стоят нещата, които понякога се оказват коренно различни”, е отговорът на 25-годишната Алиса на репортерския въпрос дали е в течение на любовния живот на баща си.

Той е доста раздвижен, като освен 4-те брака Лотар ниже и връзка след връзка. Само откакто пое България преди година, световният и европейски шампион с бундестима смени последната си съпруга Лиляна с кипърката Ариадне, а нейна наследничка стана полският модел на бельо Йоана Тучинска.Всички те са връстнички на Алиса и затова не е чудно, че тя се разбира добре с тях. На щерката на Лотар се налага да отговори и на резонния въпрос дали очаква той да се ожени отново. “Надявам се, че не, но ще го направи. Когато той обича, го прави с цялото си същество и иска да се обвърже”, споделя Алиса.

Съдейки по това, което казва за връзката между Матеус и Йоана, пети брак изглежда реален. “Тя е много симпатична. Срещнахме се два пъти и се разбирахме добре. Повече не мога да кажа, защото все пак това не са задълбочени контакти. Двамата се разбират прекрасно, правят много неща заедно, пътуват често и са щастливи”, казва Алиса.Самата тя в края на миналата година се омъжи за австралийския оператор Никалъс Джаксън. Матеус организира сватбеното тържество и подари на младоженците пътешествие. “Надявам се това да е нейният единствен брак”, обяви тогава Лотар.

24chasa.bg