Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Псувнята на Карбовски ли обиди г-ца Попова или случайността, че е журналистка?

Репортерката от вестник „Шоу“, Анелия Попова се обидила на Мартин Карбовски в предаването „Станция Нова“. Нейният шеф Милен Милушев написал писмо в което твърди: „Защото госпожица Попова пред милионната аудитория на телевизията преубедително сподели, че в изявите си на топрепортер в най-авторитетния седмичник у нас винаги е коректна към читателите, към източниците си на информация и винаги застава с лице пред аудиторията, носейки историческата си отговорност на летописец на нравите в началото на ХХІ век.“ Историческа отговорност, летописец на нравите – какви силни думи и колко насериозно са се взели тези хора! Така ли е наистина? Толкова ли е коректна към читателите си и източниците си на информация г-ца Попова?
Вижте цитат от материал на г-ца Попова за елитните компаньонки у нас:  „Е. М. и Р. Т. са двете манекенки, чиито истории са изпратени от очевидец на до редакцията на „ШОУ”! Верни на любознателността си предлагаме на читателска преценка изпратените ни шокиращи факти около живота и възхода на Е. М. – жената, която всяка вечер се прибира при мъжа и детето си, и Р. Т… Описаните ситуации са от името на частно лице, което използва правото си да запази анонимност. Вестник “ШОУ” дава възможност на всяка от споменатите в материала при желание да изкаже личната си позиция!“  …И се започва един дълъг разказ за похожденията на Е.М. и Р.Т. На които г-ца Попова, /без да е
ясно кои са тези жени/, дава право да се защитят на страниците на вестника. Пълен абсурд! Дошъл някакъв очевидец при г-ца Попова и се превърнал в източник на информация, ама надежден ли е, проверена ли е информацията, тези неща липсват при топжурналистката. Тя е наречена от шефа си „невинно 25-годишно девойче“, но всъщност е един обикновен дезинформатор, комуто е даден шанса да се нарече журналист. Тази девойка била 5 години градена, а Карбовски за 5 секунди я завлякъл в клоаката си, твърди разбеснелият й шеф. Който всъщност е обикновен покровител на подобни дезинформатори и псевдожурналисти, като г-ца Попова. И псувнята, която им е теглил Кабровски е най-малкото, което заслужават тези двамата. Защото единственото смислено нещо във вестник „Шоу“ са интервютата на Соня Колтуклиева и понякога словесните бисери на Евгени Минчев. Затова го и купувам понякога, не и заради г-ца Попова, която кара професията през просото.

Иво Югов