Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Гуцанов се среща с пенсионери, Вигенин на конференция в Дубровник

Програма за 7.10.2011/петък/ на кандидата на БСП за кмет на Варна Борислав Гуцанов и кандидатите за общински съветници:

10, 30 ч. – Алеята пред Аквариума в Морската градина: Кандидатът на БСП за кмет на Варна Борислав Гуцанов и кандидати за общински съветници ще разговарят с продавачките – плетачки на една кука.

16, 00 ч. – Район «Младост»: Кандидатът за кмет на Варна от БСП Борислав Гуцанов и кандидатите за общински съветници ще бъдат в пенсионерски клуб на ул. «Самарско знаме».

16, 00 ч.  –  В петте района на града:  Продължават откритите приемни на кандидата за кмет на БСП Борислав Гуцанов и кандидатите за общински съветници от листата на БСП.

Също така в периода 7 – 9 октомври 2011г. в Дубровник представители на БСП ще вземат участие в  13-тата парламентарна конференция „Регионално развитие и европейска интеграция”. Ще бъдат обсъдени очакванията на парламентаристите относно регионалното развитие в Югоизточна Европа в контекста на европейската  интеграция и умората от разширяването.
БСП ще бъде представена от  Георги Пирински, зам.-председател на 41-во Народно събрание и член на ИБ на НС на БСП, и Кристиан Вигенин, член на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент и член на ИБ на НС на БСП. Георги Пирински ще  направи изказване по отношение на последиците от разширяването на ЕС за Югоизточна Европа. Кристиан Вигенин ще очертае мерки за справяне с умората от разширяването на ЕС. В конференцията ще вземат участие изявени политици от ЕС и Югоизточна Европа.

barometar.net