Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Марешки отговори на заканите на Кирил Йорданов

Кандидатът за кмет Веселин Марешки отговори на заканите на опонента си писмено, също като Кирил Йорданов, който разпространи чрез варненските сайтове тази сутрин писмо, в което заплашва да съди аптечния бос за клевета.

В отговора на Веселин Марешки се казва:

Уважаеми Г-н Йорданов,

Веднъж вече Ви помолих да не наричате нашите съграждани агитка, защото това поведение е прекалено високомерно дори за самозабравил се управник, който напълно е загубил контакт с хората. Разбирам Вашата неспособност да понесете ескалиралата непоносимост на съгражданите към личността Ви. Неведнъж се чуха доста обидни слова по Ваш адрес от събралото се множество, но искам да Ви напомня, че нелицеприятните квалификации идваха от хора, които бяха представители на не по-малко от 5 различни формации.

Две трети от Варна търси алтернатива на Вашето кметуване и на втория тур надигналото се недоволство ще намери израз в разгромната Ви загуба. Вчера 70% от Варненци казаха „НЕ” на вашето управление, колкото и да Ви е неприятен този факт. Убеден съм, че всички тези избиратели ще открият в мое лице по-правилния мениджър, който ще доведе в нашия град промените, които Вие за 12 години не успяхте да извършите.

Относно Вашите закани да ме съдите, ще Ви кажа, че единственият, който трябва да се бои от съдебната система, сте Вие. След детайлния одит, който съм обещал на варненци веднага след като спечеля кметската надпревара, ще лъснат не на думи, а черно на бяло всичките злоупотреби в община Варна. Стоя смело зад всичко, което съм изрекъл, защото за всяко твърдение имам доказателства, които съм готов да покажа.

Ще участвам във всеки дебат, където имате смелостта да се явите! И нека варненци знаят, че не аз, а Вие се скрихте от последните два диспута. Елате, както предпочитате – с или без Вашите лакеи на заплата или общинска хранилка. Имам едно единствено условие – бъдете с трезвен ум и доколкото това е възможно, се представете мъжки.

С уважение,

Веселин Марешки