Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Лили Иванова яхна нов джип “Мердецес”

Лили Иванова може и да е надхвърлила 70 – те години, но е в крак с най – новите тенденции при скъпарските возила. От няколко седмица насам естрадната прима хвърчи по софийските улици с чисто нов сребрист звяр, пише в. “Всеки ден”. Вярна на любимата си марка “Мерцедес”, Иванова е избрала да смени тузарската S – класа с мощен джип GLK – луксозно изпълнение. Според запознати, цената на автомобила възлиза на минимум 100 000 лева, без допълнителните екстри. Тлъстата сума обаче не била проблем за Лиленце-Пиленце, за която се знае, че материалната страна не я засяга и притежава всичко, което пожелае. Това е подарък на певицата от последните избори.

Тя пя за кметовете, издигнати от БСП. Само за една своя изява Лили вземала по 25 000 лв., а с най-много пари одрусала варненската медуза Борислав Гуцанов – цели 35 бона, твърди още вестникът.Лили още не може да се нарадва на новото попълнение в автопарка и се кефи като малко дете на новия джип. Вози се на предната седалка, разположена като кралица в удобната кожена тапицерия. Единственият проблем е, че заради ниския си ръст, а и затруднените поради възрастта движения, звездата изпитва трудности при слизането.

В този момент на помощ се притичва верният й като кученце шофьор, който не изпуска шефката си от очи и винаги е под ръка. Тя се държала с него като строга господарка и издавала заповед след заповед. Освен за личния й комфорт, къдрокосият младеж отговарял и за товаренето и разтоварването на всички покупки на певицата, както и за влаченето на металния куфар, пълен с гримове и мазила.