Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

„Транстриумф” пуска Дядо Коледа на колела с 10 000 подаръка

Уникална шейна на колела ще ползва тази зима Дядо Коледа във Варна, за да зарадва малки и големи с подаръци, лакомства, веселие и вълшебства преди светлите празники – Коледа и Нова година.Моторизираният Дядо Коледа е творение на „Транстриумф холдинг” АД.От понеделник, 19-и декември, до Коледа, 25-и декември, автобус на фирмата, изрисуван като шейна, ще кръстосва по всички краища на града. Зад волана сяда самият Дядо Коледа, а вътре красива Снежанка ще дарява пътниците с красоти, вкусотии и възможности за забавление.

Като видите автобуса-шейна, бързо скачайте в него, независимо по коя линия е в момента, тъй като даровете за пътниците са повече от 10 000.Те са наречени за варненци и гостите на града, които ползват обществения транспорт по линиите на „Транстриумф холдинг” АД.В дните от 19-и до Коледа млади и стари ще имат възможност да слязат от автобуса-шейна с лакомства на „Нестле България” АД, осигурени от регионалния представител за Варна – „Паралакс”. Още в първия ден от обиколките на Дядо Коледа с моторизираната му шейна във Варна пътниците ще се насладят на творенията на майсторите-сладкари от „Лагард”. Освен наслада за тялото, белобрадият старец ще отвори рога на изобилието и за любителите на изкуството и забавлението.

Чувалът с изненадите му е зареден до горе от „Варна Тауърс“, който отваря царството на забавленията за пътниците на автошейната. В рамките на кампанията нестандартният Дядо Коледа и Снежанка ще подаряват ваучери за безплатен Зумба-фитнес за двама. На празнични цени ще избухнат в лабиринта на фън-парк „Двете кули” пътници от моторизираната крайморска шейна на Дядо Коледа. Ваучери за боулинг, за коктейли в „Сити Рок кафе”, гратис игри в интерактивната зона ще раздава Снежанка в автобуса-шейна до Коледа. За ценителите на Мелпомена пък в чувала с дарове има покани за детски спектакъл и представление за възрастни на театър „Българан”.

vnews.bg