Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Вили Сечкова прави “Срещу новините” по БНТ

Продуцентската къща на Вили Сечкова и Емил Кошлуков – “Ноу фейрм медия” започва ново шоу по БНТ – “Срещу новините”. Същевременно бтв спря другото шоу на компанията – “В джаза събота вечер”, в което водеща бе Сечкова. То бе излъчвано два сезона. В началото на декември обаче изтече договорът с медията и той не бе подновен. Шефовете на бтв дълго изтърпяха недодяланото водене на Сечкова, която както е известно е интимна половинка на Сашо Сталийски, който се ползва с висши протекции в ГЕРБ.

Новото предаване ще се занимава със сериозна публицистика. То ще бъде 1 час и ще се излъчва всяка събота от 19 часа. То ще представя актуалните събития от политическия живот на страната, но ще търси забавен вариант за да привлече вниманието на образованата младежка аудитория. Шоуто е разделено на три части, в които ще се опита да обобщи най-значимите и най-парадоксални събития през изминалата седмица от политическия и международен живот. Първите две части са коментарни, допълнени богато видеосъдържание. По някои теми ще има гости в студиото, а по други кореспонденции от мястото на събитието. Т

ретата част е интервю с политик, поканен по актуална тема. Въпреки сериозните анонси, “Срещу новините” няма да копира петъчната “Панорама” и наистина ще влезе в територията на шоуто. Ще има специализирани рубрики – пародии като “Гадната новина”, “Директно облъчване” “Стани зъбат” и др. “Срещу новините тръгва на 7 януари. Зрители отсега се молят Вили Сечкова да не е водещ, защото с дразнещия си тембър, високо самочувствие и отсъствие на обща култура може да претендира за приза „Най-лош водещ на Балканите за всички времена“.

blitz.bg

barometar.net