Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

За какво лъжат жените

Нека бъдем …честни. Отвреме навреме, ние, жените, си позволяваме някои дребни лъжи към мъжете. Повярвайте, правим го с най-добри намерения и вместо да се опитвате да ни промените, най-умното нещо, което може да сторите, ако искате дамата до вас да бъде щастлива, е да усетите какво се случва вдействителност и да подходите с такт. Имайки това предвид, прочетете лъжите, които обикновено изрича една жена и начините да се справите с тях.

1. “Кажи ми откровеното си мнение.“

Това, което всъщност имаме предвид е:„Кажи ми това, което искам да чуя.“

Ние ви казваме, че „държим да чуем истината“, но това не е точно така. Затова, ще постъпите правилно, ако изберете благородната лъжа пред истината и ни кажете: „Да, ти си по-секси от онази мацка на бара!“, „Тази рокля не те прави по-пълна“ и „Не, майка ти не преувеличава!“.

2. “Добре съм. Наистина.”

Това, което всъщност имаме предвид е: “Съвсем не съм добре.”

Без значение какво сме ви казали, знайте, че не искаме да ни оставяте сами. Най-лошото нещо, което може да направите в тази ситуация е да кажете „Добре“ и да прекратите разговора. Вместо това, искаме да ни покажете малко загриженост и да ни покажете, че нашето щастие е ваш приоритет.

3. “Спала съм с Х на брой мъже”

Това, което всъщност имаме предвид е: “Спала съм с малко повече от Х на брой мъже.”

Причината, поради която изричаме тази лъжа е, защото не искаме да ни помислите за „леки“ жени. Уверете ни, че вашето мнение не се базира на сексуланата ни история и че независимо с колко мъже сме били в миналото, във вашите очи ще си останем „светици“.

4. “Беше страхотно. Свърших!”

Това, коетo  понякога  имаме предвид е:“Беше добре, но не успях да свърша. ”

Не го приемайте твърде лично (освен ако не се случва постоянно). Понякога просто не стигаме до края и това съвсем не означава, че не ни е било хубаво.

5. “Разбира се, че нямам нищо против да излезеш по мъжки!”

Това, което всъщност имаме предвид е: “Иска ми се да излизаш с мен.”

Нямаме нищо против да излизате с вашите приятели. Просто искаме да съобразявате плановете си с нашите. Постарайте се да планирате мъжките излизания в унисон с нашите женски такива. Друга опция е да използвате момента, когато не сме в града (въпреки че ние тайно ще се надяваме да си седите вкъщи на топло, чакайки позвъняване от наша страна).

6. “Никога не съм изневерявала!”

Това, което всъщност имаме предвид е: “Може и да съм изневерявала преди, но се страхувам, че ако ти кажа, вече няма да гледаш на мен по същия начин и доверието ти в мен ще отслабне. ”

Нека си го кажем – ние, жените, се пазим от мъже, чиято единствена цел е да ни вкарат в леглото си и не ни съдете, когато се опитваме да задържим истинския мъж, отдаден на връзката си.

http://www.tialoto.bg/