Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Холандски сайт събира оплаквания срещу българи

От Фондация „България“ са изпратили имейл на българския евродепутат от ГЕРБ Илиана Иванова, в който я уведомяват за ситуацията.От Фондацията обмислят да изпратят писмо до Европейския Омбудсман по въпроса, тъй като „смятаме, че и българската позиция и глас трябва да се чуят високо и ясно“.Нашата читателка Галина живее в Германия, но чрез  facebook се е запознала с холандската инициатива срещу българите. „Не мога да изразя с думи гнева с“, пише тя. Няма такава партия и държава в света, която да се отнася толкова дискриминиращо към нас, допълва тя. Моля ви публикувайте статия с линка и нека всеки изрази гордост и мнение по въпроса, призовава Галина.Припомняме, именно Холандия блокира членството ни в Шенген.

Това е нещо нормално за холандските партии, защото това е лесният начин да си отворят вратата преди изборите,коментира новината Карлос Контрера – юрист на ВМРО.

По думите му проблем на Холандия не са българите и емигрантите от Източна Европа, а ислямистите, които наскоро дори са си учредили собствена партия в Холандия.Освен това юристът на ВМРО коментира, че тази теза говори са грешен ПР на холандските лидери.Карлос Контера коментира още, че не са му известни крупни престъпления, извършени от българи в Холандия. Статистиката по-скоро се държи от албанци и румънци.

http://news.ibox.bg