Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Напусна ни Уитни Хюстън

На 48-годишна възраст почина Уитни Хюстън. Тялото на звездата от филма „Бодигард“ е открито в американски хотел в Лос Анджелис, съобщи Skynews. Смъртта на хитовата изпълнителка е потвърдена от пристигналите на мястото парамедици.По данни на полицията, няма следи от престъпление, но все пак причините за смъртта й, ще се разследват. В хотелската стая не са намерени наркотици. Новината за смъртта на Уитни Хюстън бе съобщена от нейния издател Кристен Фостер. Тя е настъпила вчера следобед.Певицата Марая Кери, която е близка приятелка с Уитни, написа следното в Туитър: „Аз съм с разбито сърце и обляна в сълзи заради шокиращата смърт на моята приятелка – несравнимата Уитни Хюстън. Най-искрени съболезнования за семейството й и милионите й почитатели по целия свят. Тя никога няма да бъде забравена!“Загубата на Уитни е още по-трагична, защото е в навечерието на раздаването на наградите „Грами“. Нейният хит „I Will Always Love You“ й спечели едно от грамофончетата и световна слава, а през 2009-а дискът „I look To You“ дебютира на първо място в Billboard 200, а така също в хит-парадите на Канада, Германия, Италия и Швейцария.

Уитни Хюстън се пробва и като актриса. През 1992 г. тя дебютира в главната женска роля във филма „Бодигард“, където партньор й беше Кевин Костнър. После участва без особен успех и в други филми. През същата година се омъжва за лошото момче на R@B музиката Боби Браун. Бракът им не потръгна и според много близки до Уитни точно това е била преломната точка в живота й.Уитни Хюстън влезе в Книгата за рекордите на Гинес като изпълнителка с най-много награди и премии – 411, като сред тях са 6 премии „Грами“, 2 „Еми“, 23 награди American Music Awards и 16 награди Billboard Music Awards.

Именно в „Бевърли Хилтън Хотел“ се събират знаменитостите преди церемонията по раздаването на наградите „Грами“. Партито там организира по традиция Клайв Дейвис, човекът който откри Уитни за голямата музика.27 г. след дебютния й сингъл „You Give Good Love“, издаден през февруари 1985 г., Уитни напусна този.

http://inews.bg/