Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 08.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Николета бясна на българско списание

Сексапилната Николета Лозанова, която е в очакване на първото си дете от футболиста Валери Божинов, е бясна на седмичното списание „Блясък“. Бременната плеймейтката се шокира от заглавието на корицата на новия им брой, който излиза на 14 февруари.То гласи: „Виж бебето на Николета и Валери“ и води до асоциацията, че тя вече е родила и че в броя могат да се видят снимки на детето.Всъщност в материала се прави предположение за това как би изглеждало нероденото още бебе и кои черти на звездните си родителите би наследило.Николета, която трябва да роди след близо 2 месеца, се разтрои най-много от факта, че списанието си прави реклама за сметка на очакваното й дете – доста болезнена тема за всяка една майка.

Защитавайки, този път не себе си, а рожбата си, Ники нарече написаното „гавра“, с която се цели „да се постигне висок тираж“ и „да се продаде броя“ на списанието.

Ето какво още написа Николета в профила си във Фейсбук:

„Скъпи приятели, призовавам ви да оцените стойностната журналистика. Вие имате правото да знаете истината от първо лице. Обръщам се към вас, провокирана от факта, че списание „Блясък“ се опитва да продаде броя си, заблуждавайки ви и подвеждайки ви, че „ще видите нероденото ми дете“ – това е нелепо, гавра, с която се цели да се постигне висок тираж, а в него няма нито да видите, нито да прочетете достоверна информация. Да те имат право да слагат на кориците си, когото пожелаят, но и вие имате право да знаете истината.Цялата истина, относно бременността ми можете да прочетете в интервю за сп. LOVEstyle, където има ексклузивна фотосесия от Лисабон, с актуални снимки, за разлика от архивния фотос на „Блясък“…“

Истина е, че броят на „Блясък“ е удар под кръста за стартиращото ново седмично лайфстайл списание LOVEstyle, което също излиза утре – 14 февруари. На корицата на първия брой на изданието е кадър от романтична фотосесия на Николета и Валери в Португалия, която е предварително планирана и дълго рекламирана. „Жалките конкуренти ще се опитат да объркат нашите читатели, но Lovestyle e уникално издание“, написа в отговор на нелоялната конкуренция главният редактор на новото списание Антон Стефанов.

http://lifestyle.ibox.bg/