Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Джордж Клуни: „Самотен съм, не мога да спя, пия много употребявам кокаин“

Той е един от най-любимите холивудски актьори, има много приятели, хиляди лудо влюбени фенки и десетки красиви жени около себе си. Притежава три Златни глобуса и един Оскар, а на тазгодишните Оскари е номиниран в две категории – за най-добър актьор и за сценарий. Въпреки успехът му в киното, Джордж Клуни призна, че не е щастлив и животът му е доста по-различен от това, което се знае за него. В ексклузивно интервю за The Hollywood Reporter, 50-годишният актьор за първи път разкрива душата си и разказва неща, които не е споменавал никога до сега.В откровеният разговор невероятният Клуни признава, че се чувства адски самотен, страда от болки в гърба и не може да спи.

Далеч от имиджа си на любител на нощните запивки, актьорът казва, че гледа да си е в леглото до 10 часа вечерта. Разчита на телевизора, за да заспи, но се буди често през нощта.“Ако изключа телевизора започвам да мисля и различни образи изплуват в съзнанието ми, не мога да заспя. Мога да будувам цяла нощ. Всъщност почти всяка нощ се будя поне по пет пъти“, казва чаровникът.

Въпреки че видимо изглежда да има верни приятели като Брад Пит, Анджелина Джоли и Мат Деймън, Клуни признава, че е самотен. „Всеки би излъгал, ако каже, че не е самотен понякога. Самотата е най-силно усезаема на публични места. Отиваш някъде и осъзнаваш, че не се наслаждаваш на партито, както всеки друг. Но най-самотен съм се чувствал в несполучливи връзки – няма нищо по-изолиращо от това. В няколко периода от живота ми е имало такава изолация“, казва актьорът.  За него винаги се е говорело, че се страхува от обвързване. Дори последната му сериозна връзка с Елизабет Каналис приключи, тъй като Клуни отказа брак (според версията на медиите). Той обаче отрича някога да се е стигало до брак.“Преди няколко години Брад Пит направо ме закова. По време на едно шоу го попитаха кога ще се ожени за Анджи и той каза: „Ще се оженя, когато позволят на Джордж легално да се ожени (за мъж). Много ме нарани, трябваха ми няколко години, за да забравя какво каза. Но не ми пука.“

Клуни казва за Пит, е е „един от най-готините типове“, но признава, че приятелството им е различно от това, което хората си мислят: „Не прекарваме много време заедно. Идвал е в дома ми в Комо, карали сме мотори заедно, но оттогава не съм го виждал може би вече година“.  Актьорът отказва обаче да коментира настоящата си връзка с кечистката Стейси Киблър. Въпреки това загатва, че многократно е бил жертва на изневяра.“Изневерявали са ми, зарязвали са ме – всички тези неща. Понякога е било изненада, но друг път е било очаквано. Най-болезненото е, когато съм се опитвал да си я върна (жената). Но всички правим глупави грешки“, споделя той.

Джордж Клуни за първи път отговори и на въпроси за наркотиците и алкохола, които винаги са били табу в неговите интервюта: „Понякога много пия. Харесва ми да пия и съм имал периоди в живота си, в които съм се хващал, че преминавам границата от това да се забавлявам, до това да пия късно през нощта без абсолютно никаква причина. Какво правя ли? Спирам.““Пробвал съм и кокаин. Но не съм голям почитател“, признава още актьорът и разговорът преминава към друга тема – болката.

„Имах някакво изтичане от гръбначния стълб, което се появи след като паднах по време на снимките на „Сириана“ през 2005 г. Беше толкова болезнено, че мислех, че умирам. Мислех, че получавам удар. Главата ми свистеше, не можех да виждам, не можех да понасям болката“. След падането оперират Клуни девет часа, след което му предписват шепа лекарства:“Гигантска доза Викодин, което не е добро лекарство за мен, защото ми причинява стомашни болки, пък и не харесвам приповдигнатото настроение, което ми дава. Имаше и други лекарства. Бях на морфин за кратко, който ми причиняваше ужасно безпокойство и мислих, че съм в беда. Все още обаче изпитвам болка. Тя се увеличава с всеки изминал ден. Ушите ми ще избухнат и главата ми се изкривява, но се държа“, споделя мъката си неостаряващия Джордж Клуни.

Lifestyle.bg