Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Десният крак на Джоли с 10 хиляди фенове в Twitter

Десният крак на фамозната Анджелина Джоли буквално заживя свой собствен живот след снощното представяне на актрисата на червения килим на „Оскар“-ите.Снощи Джоли успя да удиви всички всички с култовата си поза „Заголен десен крак, лява ръка на хълбок, брадичка високо“. Тя притичваше по червения килим, за да застане пред всички възможни фоторепортери във въпросната поза, опасявайки се, че въпреки дълбоката цепка на роклята ? Versace, има опасност на някои снимки десният ? крак да остане скрит.

Майката на шест деца не можа да се въздържи да заеме абсолютно същата стойка с „небрежно“ издаден напред и настрани крак и на самата сцена на „Оскар“-ите, както и на съпътстващите церемонията партита.

Вманиачеността на Джоли естествено направи позата хитова още по време на церемонията, а сега десният ? крак жъне успехи из Twitter,където беше създаден акаунт AngiesRightLeg, съобщи Telegraph.

Акаунтът вече има над 10 000 последователи, като феновете на спират да се нижат на опашка зад десния крак на актрисата.Подобен акаунт, JlosNipple, беше създаден и за колежката ? Дженифър Лопес, която снощи успя да смени две рокли – коя от коя с по-разкриващо деколте.Позата на Анджи дори се оказа заразителна, защото и сценаристите на „Потомците“, след като грабнаха статуетката за най-добър адаптиран сценарий, позираха по същия начин.Някои се усъмниха, че всичко е било гавра с Анджелина, но Нат Факсън поясни, че е било просто на шега: „Просто видях позата ? и си помислих, че е забавна. А и знаете ли какво? Имаме абсолютно същите крака!“.

http://inews.bg